ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε καθώς μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε την Δευτέρα από τον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, ο πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, μετά και τις δραματικές εξελίξεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα.
Το τηλεφώνημα αφορούσε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στο οποίο ο Βασίλης Λεβέντης επεσήμανε πως θα ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν για το προσφυγικό, ενώ επανέλαβε πως θα τους καλέσει να προχωρήσουν στη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.























































