Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολυδιάσπαση διαφαίνεται στους αγρότες που ψάχνουν νέες μορφές αγώνα

Πολυδιάσπαση διαφαίνεται στους αγρότες που ψάχνουν νέες μορφές αγώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συντεταγμένα αποχώρησαν την Παρασκευή το πρωί από το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες της Τριφυλίας, όπως είχαν αποφασίσει την περασμένη Τετάρτη σε συνέλευσή τους στους Γαργαλιάνους.

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Νίκος Σινάνης δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Αποχωρήσαμε από το μπλόκο του Καλού Νερού, πράγμα άλλωστε το οποίο είχαμε αποφασίσει στη γενική μας συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στους Γαργαλιάνους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τους αγώνες. Αύριο θα συνέλθει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή, ώστε να καθορίσουμε τις νέες μορφές αγώνα, όπως καταλήψεις δημόσιων κτιρίων κ.ά.».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες – «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη

Στο πλευρό των αγροτών τα Επιμελητήρια: «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ανάπτυξη και το μέλλον της χώρας»

Αλέξης Τσίπρας για αγρότες: «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός – Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά

ΠΑΣΟΚ: Τη στιγμή που καλούν τους αγρότες σε διάλογο, ο υπουργός Δικαιοσύνης τους αποκαλεί «γκάνγκστερ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr