Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφαγε πόρτα από τον Καμμένο η Ξουλίδου

Έφαγε πόρτα από τον Καμμένο η Ξουλίδου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή την τοποθέτηση της Σταυρούλας Ξουλίδου την Κυριακή, πως δηλαδή οι ΑΝΕΛ θα πρέπει αλλάξουν ηγεσία.. χθες, προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα social media με το «μπλοκάρισμά» της στο twitter.

Η κ. Ξουλίδου, που ήθελε διακαώς να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα, σε δηλώσεις της τη Δευτέρα εμφανίστηκε προδομένη από τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει παραχαράξει όλες τις κόκκινες γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αναγκαίο καλό έχει φτάσει να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως: «παραμένω Ανεξάρτητη Ελληνίδα, θεωρώ πως η ηγεσία μας μας πρόδωσε, οπότε πρέπει να αλλάξει η ηγεσία και οι ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη».

Η αυστηρή βέβαια κριτική της κ. Ξουλίδου, όσο κι αν το αρνείται η ίδια, πηγάζει από το γεγονός της άρνησης του Πάνου Καμμένου να υποσχεθεί την ένταξή της στο κυνερνητικό σχήμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, έτσι η καθυστέρηση αύτη είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της κ. Ξουλίδου στις εκλογικές λίστες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πίσω από τις «κλειστές πόρτες»: Ποιος κάνει λόμπι και ποιος χάνει έδαφος;

Προανακριτική: Δίωξη Τριαντόπουλου ζητά η ΝΔ – Οι θέσεις των άλλων κομμάτων

Δούρου: «Εθνικά επικίνδυνη» η εμμονή των συναντήσεων Γεραπετρίτη-Φιντάν «με άγνωστη ατζέντα»

Ο Πολάκης συνέθλιψε τον Τσακαλώτο: «Αυτό βρήκες να σχολιάσεις, έρμε και σκοτεινέ;;;»

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόμαχος της Ελλάδας στις ΗΠΑ – Τι είπε με σθένος και πατριωτισμό για τα εθνικά μας θέματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...