ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάξιμος Χαρακόπουλος,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ικανοποίησή του με την τελική λύση που βρέθηκε στο ζήτημα του φρέσκου γάλακτος εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, παρόλο που η όλη διαδικασία του στοίχισε τη θέση του στο υπουργείο.
«Είμαι ικανοποιημένος που, έστω και με την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνέβαλα στο να βρεθεί μια σαφώς καλύτερη λύση στο ζήτημα που ανέκυψε με το φρέσκο γάλα. Μια λύση με σαφή χρονικό περιορισμό της διάρκειας ζωής του -όπως σθεναρά υποστηρίζαμε επί μήνες- και η οποία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσιαζόταν ως αδύνατη», ενέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.























































