Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιβεβαιώνει ο Πούτιν: Βόμβα έριξε το ρωσικό αεροπλάνο στο Σινά

Επιβεβαιώνει ο Πούτιν: Βόμβα έριξε το ρωσικό αεροπλάνο στο Σινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσε ότι το ρωσικό αεροπλάνο, το οποίο συνετρίβη στην Αίγυπτο σκοτώνοντας 224 ανθρώπους, έπεσε έπειτα από τρομοκρατική επίθεση.

Οπως μεταδίδει ο ρωσικός Τύπος, η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας ενημέρωσε πως η πτήση της Metrojet Flight 9268 έγινε στόχος τρομοκρατών καθώς βρέθηκαν εκρηκτικά στα συντρίμια του αεροσκάφους, με τον Ρώσο πρόεδρο να επιβεβαιώνει ότι το αεροπλάνο ανατινάχθηκε στον αέρα λίγη ώρα μετά την απογειώσή του.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Kogalymavia με 224 επιβαίνοντες εκτελούσε το δρομολόγιο Σαρμ Ελ Σέιχ-Αγία Πετρούπολη και συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στο κέντρο της Χερσονήσου του Σινά.

«Μπορούμε αναμφίβολα να πούμε ότι ήταν τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε πως θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και έδωσε διαταγή στις ειδικές υπηρεσίες της χώρας να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην ανεύρεση των υπευθύνων για αυτή την τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, στο τμήμα των αποσκευών, οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα μαζί με 1 κιλό TNT.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Για τους Ρώσους η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι η πρώτη τους ταυτότητα – Σε «κενό» ο Ρωσικός Κόσμος

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr