ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, μετέβη ο Γιάννης Πανούσης, μετά τις καταγγελίες που έκανε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι απειλήθηκε από πολιτικούς που σχετίζονται με την τρομοκρατία.
«Το σύνολο των στοιχείων που διέθετα τα κατέθεσα στην εισαγγελέα. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του και τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Ο κ. Πανούσης αποκάλυψε, κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο, ότι έδωσε συγκεκριμένα ονόματα.
Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη – βόμβα που παραχώρησε, έκανε λόγο για πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σχέσεις με τρομοκράτες, καταγγέλλοντας μάλιστα απειλές κατά της ζωής του.
Μάλιστα, τη Δευτέρα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» κάνει λόγο για δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
Πραγματικά ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση και η απορία “γιατί τώρα;” συζητιέται όλο και περισσότερο σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους.























































