Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποκρινόταν τον δημοσιογράφο για να μαχαιρώσει Ισραηλινό στρατιώτη (φωτο + βίντεο)

Υποκρινόταν τον δημοσιογράφο για να μαχαιρώσει Ισραηλινό στρατιώτη (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Παλαιστίνιος τζιχαντιστής που υποκρινόταν τον δημοσιογράφο, φορώντας μάλιστα και γιλέκο με την ένδειξη PRESS (ΤΥΠΟΣ), κατάφερε και μαχαίρωσε έναν Ισραηλινό στρατιώτη σε σημείου ελέγχου κοντά στη Χεβρώνα.

Ο Παλαιστίνιος τρομοκράτης φορούσε κίτρινο γιλέκο που έγραφε “ΤΥΠΟΣ” και έφερε μαζί του φωτογραφικό εξοπλισμό για να πείσει ότι είναι φωτοειδησεογράφος. Στο ίδιο σημείο βρισκόταν και ο τηλεοπτικός σταθμός της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς και μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση.

Στο μπλόκο έφτασαν κάποια στιγμή δύο ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματικοί του στρατού, που έκαναν περιοδεία στην περιοχή και έλεγχαν για πιθανή τρομοκρατική δράση.

Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και ο στρατός όλη την Παρασκευή βρίσκονταν σε υψηλό βαθμό επιφυλακής διότι η Χαμάς είχε κηρύξει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ως “Ημέρας Οργής”.

Όταν οι δύο ανώτεροι αξιωματικοί απομακρύνθηκαν από το όχημά τους, ο τζιχαντιστής που παρίστανε τον δημοσιογράφο τράβηξε ένα μαχαίρι και όρμησε πάνω σε έναν στρατιώτη που ήταν συνοδεία των δύο αξιωματικών.

palaistinios_israilinos Ο Παλαιστίνιος τζιχαντιστής που παρίστανε τον δημοσιογράφο κυνηγά να μαχαιρώσει τον στρατιώτη, ο οποίος οπλοφορεί.

Ωστόσο, πριν προλάβει να μαχαιρώσει θανάσιμα τον στρατιώτη, ένας αξιωματικός τον σκότωσε με το όπλο του.

palaistinios_press

Ο τραυματισμένος Ισραηλινός στρατιώτης, 20 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε μέτρια κατάσταση. Έχει δεχθεί βαθιές μαχαιριές στο πάνω μέρος της πλάτης και στο χέρι, αλλά έχει τις αισθήσεις του.

Δείτε σε βίντεο, που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση, τη στιγμή που οι Ισραηλινοί στρατιώτες αποτελειώνουν τον Παλαιστίνιο τζιχαντιστή:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκιντεόν Σαάρ: Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο χάος που ξετυλίγεται στη Συρία να εξαπλωθεί στα δικά του σύνορα

Συρία: Ο αλ Σάρα συμφώνησε με τους Κούρδους για πλήρη ενσωμάτωσή τους σε όλους τους θεσμούς του κράτους

Η Τουρκία μπλόκαρε το Ισραήλ από στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ

Στους 1.068 οι νεκροί άμαχοι, πέμπτη μέρα των συγκρούσεων στη δυτική Συρία

Ο Νικόλας Φαραντούρης πήγε στη Δαμασκό, διαπίστωσε και προειδοποιεί: «Το νέο ισλαμικό καθεστώς οδηγεί τη Συρία σε ένα ισλαμικό κράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr