Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συζητήσεις Πούτιν – Ομπάμα για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Συζητήσεις Πούτιν – Ομπάμα για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν από το Βλαδιβοστόκ πρότεινε συγκρότηση διεθνούς συνασπισμού με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο εξτρεμισμός.

Ο ίδιος μάλιστα είπε πως έχει μιλήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα για την πρωτοβουλία αυτήν, ενώ τόνισε πως στο στο περιθώριο των εργασιών του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηγέτες της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ιορδανίας και άλλους για το θέμα.

«Θέλουμε πραγματικά να συγκροτήσουμε κάποιου είδους διεθνή συνασπισμό για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας. Με αυτόν τον στόχο θα έχουμε διαβουλεύσεις με τους αμερικανούς εταίρους μας, έχω προσωπικά συνομιλήσει για το θέμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα».

Τέλος χαρακτήρισε αναμενόμενη την μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία μπλόκαρε το Ισραήλ από στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ

DW: «Τυφλοί» οι Ουκρανοί χωρίς τις ΗΠΑ – Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις ΗΠΑ

Ζελένσκι: Τι θα προτείνει η Ουκρανία στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί: Χωρίς Starlink, η Ουκρανία καταρρέει – Γιατί αποκάλεσε τον Πολωνό ΥΠΕΞ «ανθρωπάκι»

ΗΠΑ και Ρωσία εκτάκτως συγκαλούν το ΣΑ του ΟΗΕ για τις σφαγές Αλαουιτών και Χριστιανών στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr