Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστραλία: Στο πλευρό των Ελλήνων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αυστραλία: Στο πλευρό των Ελλήνων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Μπιλ Σόρτεν,

Ο Μπιλ Σόρτεν, ο νέος αρχηγός των Εργατικών της Αυστραλίας, σε αποκλειστική συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος τονίζει ότι το Εργατικό Κόμμα οφείλει να ενισχύσει τις υπάρχουσες και να δημιουργήσει νέες γέφυρες με τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Δηλώνει, άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της έδρας του διαβάζουν «Νέο Κόσμο». Στη συζήτησή που είχε στα γραφεία του «Νέου Κόσμου, ομολόγησε ευθαρσώς ότι «προσδίδει εξαιρετική σημασία στην προσωπική σχέση του και την ιστορική σχέση του κόμματός του με τον Ελληνισμό».

«Βρίσκομαι στα γραφεία του «Νέου Κόσμου» για να διαμηνύσω μέσω της εφημερίδας σας στον Ελληνισμό της Αυστραλίας, ότι η ιστορία μας έχει τάξει σε κοινούς αγώνες για την υπεράσπιση των συμφερόντων του αγωνιζόμενου πολίτη, του νεοφερμένου μετανάστη, του πρόσφυγα, του ηλικιωμένου, του ασθενή. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας ως σύμμαχοι εναντίον του κατεστημένου» τονίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr