ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο πρώην γενικός διευθυντής του ΙΙF, Τσάρλς Νταλάρα για το ενδεχόμενο Grexit προειδοποιώντας ότι θα γίνει… λουτρό αίματος.
«Οι επενδυτές είναι υπερβολικά αισιόδοξοι για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη (…) Αλλά αυτήν την στιγμή μου φαίνεται πως οι αγορές δεν είναι προετοιμασμένες για μια χρεοκοπία και μπορεί να έχουμε λουτρό αίματος αν κάτι τέτοιο συμβεί» δήλωσε στο CNBC.
Συμπλήρωσε δε ότι «είμαι κάπως ανήσυχος ότι οι επενδυτές βλέπουν τις εξελίξεις και πιστεύουν ότι οι Γερμανοί, το ΔΝΤ, οι Έλληνες, είναι όλοι ορθολογικοί δρώντες και ότι μπορούμε να ελπίζουμε όλοι ότι θα δράσουν έτσι».
Εκτίμησε ότι μια ελληνική χρεοκοπία δεν θα αποτελούσε ένα απομονωμένο συμβάν και θα έπληττε την αξιοπιστία της ευρωζώνης, ασκώντας πίεση ειδικά στις χώρες της περιφέρειας της Νότιας Ευρώπης. «Η λέξη <ανοησίες> δεν είναι μια κακή λέξη για να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε την ιδέα ότι το ευρώ θα κάνει ράλι αν επέλθει το Grexit» σημείωσε.























































