ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάντρ Λουκάσεβιτς, Αρσένι Γιατσένιουκ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντμίτρι Γιαρός, Ουκρανία,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκλεισμό Ρώσων δημοσιογράφων από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσένιουκ, καταγγέλλει με τον πλέον επίσημο τρόπο η Μόσχα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Θεωρούμε πως η άρνηση να επιτραπεί σε Ρώσους δημοσιογράφους να συμμετάσχουν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στις 12 Μαρτίου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα και ο επικεφαλής της παρούσας ουκρανικής ‘κυβέρνησης’ Α. Γιατσένιουκ, είναι απαράδεκτη και συνιστά διακριτική μεταχείριση», αναφέρεται σε δήλωση του, ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Αλεξάντρ Λουκάσεβιτς.
«Φαίνεται πως στην Ουάσιγκτον, όπου τόσο τους αρέσει να ομιλούν περί ελευθερίας του λόγου και δικαιωμάτων των δημοσιογράφων, δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν οι ίδιοι αυτές τις αρχές, προτιμώντας να αντιμετωπίζουν μόνον ‘εγκεκριμένα’ μέσα ενημέρωσης τα οποία αναπαράγουν την ‘απαιτούμενη’ ενημέρωση», προστίθεται στη ρωσική δήλωση.
Ο Ρώσος εκπρόσωπος δήλωσε ακόμη πως οι αμερικανικές αρχές δεν ήθελαν να αντιμετωπίσουν «ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν αποτελούν μέρος του προδιαγεγραμμένου σεναρίου», όπως για τα «εγκλήματα» του Ντμίτρο Γιάρος, ενός ακροδεξιού ηγέτη ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στις διαμαρτυρίες που οδήγησαν στην ανατροπή του υποστηριζόμενου από τη Μόσχα προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.






















































