ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αποκαλύψεις προβαίνει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της Ευρωζώνης, ο οποίος μεταφέρει τον εκνευρισμό και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για τη στασιμότητα που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις.
Οπως τονίζει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών του εκτελεστικού οργάνου της Κομισιόν, ότι η υπομονή του με την Αθήνα εξαντλείται και ότι δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος τις τελευταίες ημέρες.
Αλλά, όπως είπε η ίδια πηγή, ο Γιούνκερ επέμεινε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης για μία πιθανή ελληνική έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Το Grexit είναι ένα θέμα ταμπού για τον Γιούνκερ» δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.























































