ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταρρυθμίσεις για μια πραγματική δημόσια τηλεόραση με την αποκατάσταση της ΕΡΤ δήλωσε η Αννέτα Καββαδία, υποψήφια στη Β’ Αθήνας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real Fm η κ. Καββαδία υπογράμμισε ότι έχει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κατατεθεί η σχετική πρόταση για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, κάνοντας λόγο για «άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης για την ΕΡΤ. Δεν είναι αυτό το οποίο έβγαινε προς τα έξω».
Παράλληλα, η υποψήφια στη Β’ Αθηνών από το ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επιστροφή όσων εργαζομένων μπορούν ή επιθυμούν που απολύθηκαν εκείνη τη μέρα.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία.
«Οι άνθρωποι θέλουν περισσότερο να μιλήσουν παρά να ακούσουν. Είναι απηυδησμένοι από την κατάσταση. Πολύ κόσμος που δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι δεν πάει άλλο» τόνισε.
«Ένιωσα ότι ήρθε η στιγμή να κάνω κάτι παραπάνω. Μέσω της δημοσιογραφίας δεν θα μπορούσα να κάνω σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς αλλοιώνεται το λειτούργημα» πρόσθεσε.























































