Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντίθετοι έμποροι για την επέκταση της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά

Αντίθετοι έμποροι για την επέκταση της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντίθετος στην επέκταση της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά, είναι ο τοπικός εμπορικός σύλλογος.

Συγκεκριμένα, ο εμπορικός σύλλογος της πόλης εκφράζει τη διαφωνία του στην επέκταση της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά στην οδό Αλιπέδου, από την Πλατεία Ιπποδαμείας έως την οδό Κέκροπος, που αποφασίστηκε κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στις 16 και 22 Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζει ο σύλλογος η απόφαση αυτή ανατρέπει προσπάθειες ετών και οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σε μια δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δεινή θέση, αλλά και για το κυκλοφοριακό της πόλης, που έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από την εκτέλεση των μεγάλων έργων.

«Επειδή σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Πειραιά έρμαιο του παρεμπορίου, ενάντια στο υγιές εμπόριο και ενάντια στους σκληρά φορολογούμενους μικρομεσαίους εμπόρους, ζητούμε να παραμείνει η Κυριακάτικη αγορά μέσα στα συγκεκριμένα και απολύτως προσδιορισμένα όρια που λειτουργούσε έως τώρα, μη αφήνοντας κενούς χώρους που εκμεταλλεύονται διαχρονικά οι επιτήδειοι» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντώνης Καρυώτης: Ένοχοι πλοίαρχος και ύπαρχος του πλοίου για τον θάνατο του

Βία κατά συνδικαλιστή – Αντίδραση της ΓΣΕΕ

Η νύχτα «βάφτηκε» κόκκινη στον Πειραιά – Βραδινό shopping, Ιουλία Καλλιμάνη live και πολλές εκπλήξεις από το ΣΚΡΑΤΣ

Shopping fest στην «Κόκκινη Νύχτα» του Πειραιά την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου – Χριστουγεννιάτικα ψώνια και μια μοναδική συναυλία από την Ιουλία Καλλιμάνη powered by ΣΚΡΑΤΣ

Βρούτσης: Δρομολογούμε την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr