Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κωνσταντινούπολη καίγεται – Ξεσηκωμός Κούρδων!

Η Κωνσταντινούπολη καίγεται – Ξεσηκωμός Κούρδων!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Και κάπως έτσι, το καζάνι που έβραζε δεκαετίες έσκασε! Βράδυ Δευτέρας και δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι διαδηλώνουν σε όλη την Τουρκία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, στην κυβέρνηση Ερντογάν που το στηρίζει και προειδοποιούν ότι εάν η κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα με τη Συρία, αλωθεί από το Ισλαμικό Κράτος τότε όλη η Τουρκία θα παραδοθεί στις φλόγες.

Ήδη, βράδυ Δευτέρας, οι φωτιές του ξεσηκωμού έχουν ανάψει για τα καλά στην Κωνσταντινούπολη με άγριες οδομαχίες να μαίνονται στους δρόμους της βασιλεύουσας.

Οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο twitter μετά τις 23.00 το βράδυ, δείχνουν δηλαδή τι συμβαίνει τώρα στην Κωνσταντινούπολη. Η κατάσταση είναι ρευστή, είναι επικίνδυνη, ο σουλτάνος Ερντογάν και ο παρανοϊκός βεζίρης του ο Νταβούτογλου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, αν όχι τρομοκρατημένοι.

tourkia-2 tourkia-3 tourkia-4 tourkia-5 tourkia-6

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ σε κρίσιμο σημείο: Η Συρία στο επίκεντρο

Η Τουρκία παίζει με τη φωτιά στη Συρία – Η ελληνική απάντηση

Σοβαρά πλήγματα στα τουρκικά σχέδια κατοχής στη Συρία

Γιατί η Τουρκία στράφηκε κατά του Ισραήλ; Μια Τουρκάλα φοιτήτρια στην Ιερουσαλήμ εξηγεί

Συρία: Η μαχήτρια των YPJ, Ντεστάν Ροζάτ, έπεσε μάρτυρας στην αντίσταση του Φράγματος Τισχρίν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr