Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Ρωσία διώχνει τέσσερις Γάλλους διπλωμάτες

H Ρωσία διώχνει τέσσερις Γάλλους διπλωμάτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία θα απελάσει τέσσερις Γάλλους διπλωμάτες ως απάντηση στο Παρίσι για την απέλαση τεσσάρων Ρώσων διπλωματών, στον απόηχο της υπόθεσης δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ, έγινε γνωστό σήμερα από το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας.

«Η απόφαση που ελήφθη σήμερα από τη Ρωσία να απελάσει τέσσερα μέλη της πρεσβείας της Γαλλίας στη Ρωσία δεν μας εξέπληξε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατυπώσουμε τη λύπη μας και να υπενθυμίσουμε ότι έως αυτήν την ώρα η Ρωσία αρνείται να προσκομίσει τα στοιχεία που αναμένονται και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την επίθεση στο Σάλσμπερι» στη βορειοδυτική Αγγλία, τονίζεται στο δελτίο τύπου του γαλλικού ΥΠΕΞ.

Εκτός από τους τέσσερις Γάλλους, η Ρωσία απέλασε 59 διπλωμάτες από 23 χώρες σήμερα και διαμηνύει ότι επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναλάβει δράση εναντίον και άλλων κρατών στην ολοένα και κλιμακούμενη αντιπαράθεση με τη Δύση με αφορμή τη δηλητηρίαση με νευροτοξική ουσία του πρώην διπλού πράκτορα και της κόρης του στη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος

Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr