Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηττημένοι τζιχαντιστές περνάνε από τη Συρία στην Τουρκία και δεν τους συλλαμβάνει κανείς

Ηττημένοι τζιχαντιστές περνάνε από τη Συρία στην Τουρκία και δεν τους συλλαμβάνει κανείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ομάδες τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), που ηττήθηκαν στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ, πέρασαν για να σωθούν στο έδαφος της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ορισμένοι ξένοι οπλαρχηγοί και εμίρηδες του Ισλαμικού Κράτους κατέφυγαν στην Τουρκία μετά τις ήττες της οργάνωσης.

Το Παρατηρητήριο ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το πέρασμα στην Τουρκία συμμοριών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές διέφυγαν από τα μέτωπα της Ράκα και της Ντέιρ Αλ Ζουρ, σύμφωνα πάντα με το Παρατηρητήριο. Οι τρομοκράτες πλήρωσαν και χρήματα για να περάσουν στο τουρκικό έδαφος. Το παρατηρητήριο δεν αναφέρει σε ποιους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια αναφορά, ορισμένες από τις ομάδες που πέρασαν στην Τουρκία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους ενώ κάποιες άλλες είναι γνωστό ότι βρίσκονται στη χώρα.

Όπως μεταδίδει την είδηση το Παρατηρητήριο εννοεί ότι κανείς στην Τουρκία δεν έχει ασχοληθεί για τη σύλληψη των τζιχαντιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το μυστικό δίκτυο χρημάτων του PKK στην Ευρώπη – και πώς θα μπορούσε να καθυστερήσει την εκεχειρία στην Τουρκία

«Καταραμένο Σιωνιστικό Ισραήλ»: Βρίσκονται το Ισραήλ και η Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης;

Πηγή δυτικής υπηρεσίας πληροφοριών στην «Jerusalem Post»: Η Τουρκία στοχεύει να ενεργοποιήσει την αεροπορική βάση Τ4 της Συρίας

Τζόναθαν Αντιρί: Το Ισραήλ να ενισχύσει τις συμμαχίες του με Έλληνες και Άραβες για να προλάβει έναν πόλεμο με την Τουρκία

Ισραηλινός βουλευτής: «Η Τουρκία είναι εχθρικό κράτος – Η Τουρκική Πρεσβεία πρέπει να κλείσει αμέσως»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr