Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόρεια Κορέα: “Διώκτης” της ειρήνης οι ΗΠΑ – Μας οδηγούν στο χείλος του πυρηνικού πολέμου

Βόρεια Κορέα: “Διώκτης” της ειρήνης οι ΗΠΑ – Μας οδηγούν στο χείλος του πυρηνικού πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κορεατική χερσόνησος βρίσκεται στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου με ευθύνη των Ηνωμένων Πολιτειών, καταγγέλλει το κομμουνιστικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και υπόσχεται με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα να αυξήσει το πυρηνικό οπλοστάσιό του.

“Aρχηγός του πολέμου οι ΗΠΑ”

Σε ανακοίνωσή του το Βορειοκορεατικό υπουργείο εξωτερικών χαρακτηρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τον “αρχηγό του πολέμου και της επιθετικότητας και τον διώκτη της ειρήνης” και προσθέτει: “Ενώ η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις ΗΠΑ διαρκεί για πάνω από μισόν αιώνα, η αμερικανική επιθετική υστερία ποτέ δεν είχε φτάσει σε τέτοιο ύψος και η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο ποτέ δεν είχε φτάσει τόσο κοντά στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου, όπως στην πρόσφατη περίοδο των στρατιωτικών ασκήσεων”.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες ακολουθούν μια πολιτική μέγιστης πίεσης κατά της Πιονγιάνγκ, η Βόρεια Κορέα θα επιταχύνει με τον μέγιστο δυνατό ρυθμό την ενίσχυση της πυρηνικής αποτρεπτικής ισχύος”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κίνα: Ανακοίνωσε δασμούς 34% σε όλα τα αμερικανικά προϊόντα – Τραμπ: Η Κίνα πανικοβλήθηκε

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόμαχος της Ελλάδας στις ΗΠΑ – Τι είπε με σθένος και πατριωτισμό για τα εθνικά μας θέματα

Σύνδεσμος Εξαγωγέων: Οι επιπτώσεις των δασμών Τραμπ στην ελληνική αγορά αναμένεται να είναι περιορισμένες

Δασμοί Τραμπ: Ποια ελληνικά προϊόντα θα πληγούν

Μαζική επιστράτευση στη Ρωσία: 160.000 νεοσύλλεκτοι – Ο υψηλότερος αριθμός από το 2011

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr