Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαγή στο Χαλέπι: Ισλαμιστές βομβάρδισαν πάρκο με μανάδες και παιδιά (φωτο)

Σφαγή στο Χαλέπι: Ισλαμιστές βομβάρδισαν πάρκο με μανάδες και παιδιά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι υποστηριζόμενοι από τις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου και την Τουρκία “μετριοπαθείς” ισλαμιστές τρομοκράτες της οργάνωσης Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι, οι ίδιοι που αποκεφάλισαν ένα 12χρονο αγόρι πριν μερικές ημέρες, βομβάρδισαν ένα πάρκο στην πόλη Χαλέπι σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες αμάχους.

Όπως μεταδίδει το Al Masdar News, οι ισλαμιστές βομβάρδισαν ένα πάρκο στο δυτικό Χαλέπι, το οποίο ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις, την ώρα που πολλοί άμαχοι βρίσκονταν σε αυτό, οικογένειες με παιδιά. Μέχρι στιγμής 10 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 44.

Η Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι βομβάρδισε το πάρκο με ρουκέτες κι ενώ γνώριζε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπήρχε στρατιωτική παρουσία.

Κάτοικοι της πόλης του Χαλεπιού ανάρτησαν στο διαδίκτυο φρικτές φωτογραφίες μετά τον βομβαρδισμό, στις οποίες βλέπουμε γυναίκες και παιδιά να έχουν κατακρεουργηθεί από τα βλήματα.

aleppo

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr