ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΕΡΤ, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Πέτρος Παπακωνσταντίνου,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Χέρι” σε δημοσιογράφο της “Καθημερινής”, επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του εργοδότη του, έβαλε ο Νίκος Δένδιας της ΝΔ.
Το παράδοξο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ, όπου ο Ν. Δένδιας και ο Νίκος Παππάς βρέθηκαν καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου.
Όταν σε κάποια στιγμή καλεσμένοι από το κοινό, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος της “Καθημερινής”, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, άρχισαν να ρωτούν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το πώς και γιατί έχουν κλείσει καταστήματα στο κέντρο της πόλης και εκφράζοντας την άποψη ότι για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ευθύνεται η οικονομική κρίση και όχι η ελλιπής αστυνόμευση, ο τελευταίος αποφάσισε ότι ένας δημοσιογράφος της “Καθημερινής”, δεν επιτρέπεται να έχει άλλη άποψη από αυτή του εργοδότη του.
Ο πρώην υπουργός μάλλον ενοχλήθηκε από την άποψη του Π. Παπακωνσταντίνου και έτσι πέρασε σε μία φανερά αμήχανη και στερούμενη λογικών επιχειρημάτων επίθεση, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος επειδή είναι αριστερών φρονημάτων δεν μπορεί να δουλεύει σε μία αστική εφημερίδα, αλλά να γράφει στον ελεύθερό του χρόνο «σε κάποια εφημερίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
Μάλλον για τον Ν. Δένδια ένας δημοσιογράφος που χαρακτηρίζεται αριστερών πεποιθήσεων ή θα πρέπει να δουλεύει μόνο σε αριστερά μέσα ή δεν θα πρέπει να να ασκεί κριτική.























































