ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Σπλάντζιας Χανίων με αστυνομική επιχείριση που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή, για την απομάκρυνση ενός άστεγου από κτίριο ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Όπως μεταδίδουν τα Χανιώτικα Νέα, ο νέος άστεγος είχε καταλάβει το ερειπωμένο κτίριο επί της οδού Α. Μελιδόνη στις 31 Ιανουαρίου. Ο ίδιος καθάρισε το χώρο και προχώρησε σε εργασίες για να το στεγανοποιήσει.
Η πρυτανεία από τις 28 Φεβρουαρίου του είχε ζητήσει να απομακρυνθεί προκειμένου να προχωρήσει σε μελέτη του χώρου και σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκε εκπρόσωπος του πολυτεχνείου και αστυνομικοί και ζήτησαν να αποχωρήσει. Ο άστεγος είχε ζητήσει να παραμείνει μέχρι την Άνοιξη έως ότου βρει άλλο χώρο, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.
Μέσα σε λίγα λεπτά γείτονες αλλά και άλλοι Χανιώτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στον άστεγο. Στην περιοχή συγκεντρώθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια, όπως ανέφεραν αστυνομικές αρχές.
Τελικά ο άστεγος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στα Χανιώτικα Νέα την αγανάκτησή τους για την απομάκρυνση του νέου άντρα ο οποίος όπως είπαν «ξεβρώμισε το χώρο, καθάρισε το κτήριο που ήταν σε άθλια κατάσταση και ήθελε μόνο να μείνει. Το παιδί ήταν εξαιρετικό και δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα».






















































